RONDA 3 MORA D’EBRE 26 DE NOVEMBRE

Informació del circuit

El circuit està equipat amb modernes instal·lacions i sistemes de seguretat, assegurant que els participants puguin gaudir d’una experiència segura i emocionant. S’apliquen les normes i mesures de seguretat necessàries per garantir la integritat dels pilots i del personal de la pista.

A més a més, la pista de karts de Mora d’Ebre ofereix diferents tipus de karts per adaptar-se a les preferències i edats dels participants. Des de karts per a nens fins a models més potents per a adults, tots trobaran una opció adequada per viure l’emoció de la velocitat sobre rodes.

A més de la pista, el circuit de Sant Tirs compta amb serveis complementaris per a una experiència completa. Disposes d’un bar-restaurante per a degustar una àmplia oferta gastronòmica, una terrassa panoràmica per a gaudir de vistes increïbles i una botiga de recanvis per a cobrir totes les teves necessitats.

La passió pel món del motor es fa evident en cada detall del circuit de Mora d’Ebre. Siguis un competidor o un aficionat, aquest és el lloc perfecte per a viure l’adrenalina de les curses de karts.

No et perdis la ultima ronda del Campionat de Catalunya de Karts al circuit de Mora d’Ebre. Vine i experimenta la velocitat i l’emoció d’aquest esdeveniment. El nostre circuit està preparat per a una competició apassionant i una experiència inoblidable.

Web del circuit

No perdis la oportunitat

Vine i apunta’t a la primera carrera del Campionat de Catalunya de Karts 2023. En aquesta emocionant competició, hi ha moltes raons per participar i gaudir de l’experiència:Competir amb els millors

Tindràs l’oportunitat d’enfrontar-te als millors pilots de karts de Catalunya. És una oportunitat única per demostrar les teves habilitats i mesurar-te amb els més talentosos de la regió.

Circuit de primer nivell

El Circuit Pla de Sant Tris, el lloc de la primera carrera, és un circuit de primera categoria. Amb un disseny tècnicament exigent i condicions òptimes, et proporcionarà un repte emocionant i una experiència de conducció excepcional.

Emoció i adrenalina

La competició de karts és sinònim d’emoció i adrenalina. Sentiràs la velocitat en cada volta i experimentaràs la passió de la competició en un ambient únic.

Oportunitat per créixer

Participar en el Campionat de Catalunya de Karts et brindarà l’oportunitat de créixer com a pilot i aprendre de les teves experiències. Cada cursa és una oportunitat per millorar les teves habilitats i conèixer nous reptes.

Atmosfera de competició

Els esdeveniments de motorsport tenen una atmosfera especial de competició. Tant si ets un pilot, com si ets un aficionat, podràs gaudir de l’ambient vibrant, el suport dels fans i l’emoció de la cursa.

Creació de vincles

El Campionat de Catalunya de Karts és una oportunitat per connectar amb altres aficionats al motor i establir vincles amb persones amb els mateixos interessos i passió. Podràs compartir experiències i fer nous amics en aquesta gran comunitat.

No deixis passar aquesta oportunitat de formar part del Campionat de Catalunya de Karts 2023. Vine i viu la passió, l’emoció i la competició en un entorn únic. Et garantim una experiència inoblidable i moments de pura adrenalina a cada volta.