Escuderia Kuruma Racing

blog

Carrera circuit d'Alcarràs

Els Campionats de kàrting 2024 a Alcarràs

El circuit d’Alcaràs va ser l’escenari dels Campionats de Catalunya de Kàrting aquest passat cap de setmana. Un total de quatre curses van tenir lloc, abastint les categories Mini i Mini-K, així com Júnior i Sènior.

Les dues carreres de la categoria Mini i de la Copa Mini-K es van disputar en catorze voltes. En la primera carrera Mini, Milan Guerrero va alçar-se amb la victòria, seguit per Max Landaluca i Jordi Yaskov; mentre que a la Copa Mini-K, Leo Córcoles va liderar, amb Hugo Navas i Lola Pérez seguint-lo de prop. A la segona carrera Mini, Guerrero va repetir victòria, amb Landaluce i Nil Casacuberta en segon i tercer lloc respectivament. A la Copa Mini-K, Leo Córcoles va mantenir el seu domini, aconseguint la victòria, amb Navas i Nil Mumbru completant el podi.

Els participants de les categories Júnior i Sènior van competir conjuntament en dues carreres, també a catorze voltes. En la categoria Júnior, Gerard De Castro va ocupar el primer lloc en ambdues carreres, seguit per Arian Benítez-Dàvila i Xènia Boixader. A la categoria Sènior, Martín Almeida va liderar la primera carrera, amb Dan Schaller i Marc Noel seguint-lo de prop. A la segona carrera Sènior, Almeida va repetir victòria, amb Schaller i Noel mantenint les seves posicions.

La propera competició està programada exclusivament per a la categoria de Karts de lloguer i tindrà lloc el 1 de juny al circuit de L’Escala.