Escuderia Kuruma Racing

blog

Carrera circuit d'osona

Primera carrera del 2024

El kàrting està de tornada a Osona! La primera cursa del 2024 ha arribat i ha deixat tots els aficionats amb ganes de més. 

L’escenari va ser el Karting Osona, un circuit que ha estat testimoni d’innombrables batalles sobre rodes. Els pilots es van enfrontar en una competència que no només va exigir habilitat, sinó també estratègia i determinació. Des dels més joves fins als més experimentats, tots van participar amb l’objectiu d’emportar-se la victòria. 

La pista, desafiant però emocionant, va posar a prova les habilitats de cada pilot. Les corbes tancades i les rectes ràpides van mantenir la tensió en tot moment. Els avançaments, la lluita per les posicions i l’emoció de la cursa van fer que els espectadors no poguessin apartar la mirada de l’acció. 

Després d’una intensa competència, els resultats estan disponibles a la nostra web. Els pilots poden veure els seus temps, posicions i comparar-ne el rendiment amb el d’altres competidors. Aquest és només el començament d’una temporada plena d’emocions, i ja estem ansiosos per veure què ens oferirà la propera cursa a l’Escala. Si et vas perdre la primera cursa, no et preocupis! Encara tens l’oportunitat d’inscriure’t per a la propera. 

No perdis l’oportunitat de viure l’emoció del kàrting i demostrar la teva habilitat a la pista. T’esperem a la següent cursa!