Escuderia Kuruma Racing

blog

Entrega de premios Karting 2023

Lliurament de Premis del Campionat de Karting de Catalunya 2023

L’emoció estava a l’aire quan es va fer el lliurament de premis del Campionat de Kàrting de Catalunya. En un esdeveniment ple d’entusiasme i camaraderia, els pilots més destacats es van reunir per ser honrats pels seus èxits a la pista. Revivim plegats els moments més emocionants d’aquesta celebració de la velocitat i la destresa.

Amb cada nom anunciat, l’emoció creixia entre la multitud mentre els pilots pujaven a l’escenari per rebre els premis merescuts. Rialles, abraçades i llàgrimes d’alegria van omplir la sala, reflectint el triomf d’haver superat desafiaments i aconseguit fites a la temporada de carreres. 

 Aquesta cerimònia no només va marcar la fi d’una temporada, sinó també el començament de noves aspiracions i desafiaments per als pilots. Amb la gratitud als seus cors i la determinació a les seves ments, es van acomiadar amb la promesa de seguir perseguint els seus somnis i conquerir noves victòries la temporada que ve. 

El lliurament de premis del Campionat de Karting de Catalunya va ser un tribut a la dedicació i passió dels pilots. Celebrant l’excel·lència a l’asfalt, aquest esdeveniment va deixar una impressió duradora a tots els presents. Fins a la temporada que ve, quan els motors tornin a rugir i l’emoció torni a la pista!