RONDA 1 PLA DE SANT TIRS 17 DE SEPTEMBRE

En aquesta pàgina, trobaràs tota la informació rellevant sobre la primera cursa del Campionat de Karting de Catalunya, que se celebrarà a l’emocionant circuit del Pla de Sant Tirs. Submergeix-te en el món de les curses de karts i descobreix tots els detalls sobre aquest emocionant esdeveniment.

Inscripció a la Ronda 1


Informació del circuit

Vine i uneix-te a l’emocionant inici del Campionat de Catalunya de Karts al circuit de Sant Tirs. Gaudeix d’una pista renovada de 1.400 metres de llargada i 8 metres d’amplada, amb 4 trazats alternatius. El circuit de Sant Tirs, situat en un entorn privilegiat, t’ofereix una experiència única.

Amb un disseny tècnicament exigent i amb amplis espais de maniobra, el circuit de Sant Tirs et desafia a posar a prova les teves habilitats de conducció. Les instal·lacions s’han remodelat completament, garantint la màxima seguretat i comoditat per als participants i espectadors.

A més de la pista, el circuit de Sant Tirs compta amb serveis complementaris per a una experiència completa. Disposes d’un bar-restaurante per a degustar una àmplia oferta gastronòmica, una terrassa panoràmica per a gaudir de vistes increïbles i una botiga de recanvis per a cobrir totes les teves necessitats.

La passió pel món del motor es fa evident en cada detall del circuit de Sant Tirs. Siguis un competidor o un aficionat, aquest és el lloc perfecte per a viure l’adrenalina de les curses de karts.

No et perdis la primera ronda del Campionat de Catalunya de Karts al circuit de Sant Tirs. Vine i experimenta la velocitat i l’emoció d’aquest esdeveniment. El nostre circuit està preparat per a una competició apassionant i una experiència inoblidable.

T’esperem amb els motors encesos i l’esperit de la competició a flor de pell. Vine i gaudeix del circuit de Sant Tirs com mai abans ho has fet!

Web del circuit

Un día per a recordar

La primera cursa del Campionat de Karting de Catalunya al Pla de Sant Tirs està programada emocionantment per al proper 17 de setembre de 2023. Marca aquesta data al teu calendari perquè no et voldràs perdre aquest esdeveniment ple de velocitat i emoció.

Durant aquest dia, els pilots més talentosos de tot Catalunya s’enfrontaran en una batalla per la victòria al circuit del Pla de Sant Tirs. Amb corbes desafiantes, rectes llargues i un ambient de competició inigualable, aquesta cursa promet ser una experiència emocionant per a tots els aficionats del karting.

A més, la data seleccionada al setembre assegura un clima òptim per a la competició, amb temperatures agradables i condicions ideals per gaudir d’un dia ple de curses. Tant els participants com els espectadors podran disfrutar d’una jornada inoblidable en el món del karting.

Així que reserva el 17 de setembre de 2023 a la teva agenda i prepara’t per ser testimoni de les increïbles habilitats dels pilots i l’emoció de la primera cursa del Campionat de Karting de Catalunya al Pla de Sant Tirs.Emoció i adrenalina

La competició de karts és sinònim d’emoció i adrenalina. Sentiràs la velocitat en cada volta i experimentaràs la passió de la competició en un ambient únic.Oportunitat per créixer

Participar en el Campionat de Catalunya de Karts et brindarà l’oportunitat de créixer com a pilot i aprendre de les teves experiències. Cada cursa és una oportunitat per millorar les teves habilitats i conèixer nous reptes.

Atmosfera de competició

Els esdeveniments de motorsport tenen una atmosfera especial de competició. Tant si ets un pilot, com si ets un aficionat, podràs gaudir de l’ambient vibrant, el suport dels fans i l’emoció de la cursa.

Creació de vincles

El Campionat de Catalunya de Karts és una oportunitat per connectar amb altres aficionats al motor i establir vincles amb persones amb els mateixos interessos i passió. Podràs compartir experiències i fer nous amics en aquesta gran comunitat.

No deixis passar aquesta oportunitat de formar part del Campionat de Catalunya de Karts 2023. Vine i viu la passió, l’emoció i la competició en un entorn únic. Et garantim una experiència inoblidable i moments de pura adrenalina a cada volta.